Start Online Awakening Your Light Body op 30 april 2020 om 19.30 uur

logo teacher awakening your light body

Omdat groepsbijeenkomsten vanwege de coronamaatregelen nog niet zijn toegestaan, heb ik besloten deel 1 van Awakening Your Light Body online te geven.

Vorige week werd het life seminar van de Light Body door Duan en DaBen 6 dagen online gegeven, en ik moet zeggen, -hoewel ik meestal naar Oregon ga om het te volgen- dat dit buitengewoon goed bevallen is. Het kan dus wel!

Vandaar: ik heb een zoom abonnement afgesloten en een training er voor gedaan, en bied deel 1 dus online aan. Dit gaat wekelijks in 6 bijeenkomsten gebeuren, met iedere bijeenkomst 2 meditaties. Deze neem ik ook op, en mail ik je toe, zodat je ze thuis kunt herhalen. De kosten bedragen 150,- per deel en 850,- als je in één keer besluit de gehele Awakening Your Light Body te volgen.

Je kunt je per deel opgeven. En…. ik kan me voorstellen dat je voor jezelf wilt kijken of de online manier iets voor je is, vandaar dat ik de eerste bijeenkomst gratis aanbied. Daarna kun je dan beslissen of je verder gaat met deel 1: Je basis van kracht opbouwen.

Nog vragen? Bel, mail of app me. En als je al weet dat je komende donderdag wilt meedoen: laat het weten, dan stuur ik je de link!

2 reacties op “Start Online Awakening Your Light Body op 30 april 2020 om 19.30 uur

  1. Beste Anouchka,

   Excuus voor mijn late antwoord!
   Ik mail je een proef meditatie, dan kun je kijken of de cursus iets voor je is.

   Hartelijke groet,
   Hanke Schoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *