Waar en wie?

De cursus wordt in ongeveer 20 landen gegeven, in diverse talen, en vindt zijn oorsprong in de VS, Oregon/Californie, ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer met hun gidsen Orin en DaBen. Meer info www.orindaben.com.

lb115e_thumbnailIn Nederland is er een netwerk van docenten, waarvan ik (Hanke) er één van ben. Mijn bevoegdheid om les te geven haalde ik in 1999. 

Twee maal per jaar bezoek ik het live seminar “Light Body” van Daben in de Verenigde Staten in Oregon. Zo blijven we ook in Nederland over de nieuwste energieën en inzichten beschikken. Ook deze seminar bijeenkomsten zijn sinds 2020 online.

Al meer dan 25 jaar haal ik mijn inspiratie uit de Light Body. In eerste instantie zag ik altijd eten in meditaties en heb toen besloten hier mijn werk van te maken. Ik startte met catering en gaf kookworkshops, soms gecombineerd met meditatie. Later huurde ik de Kersentuin (www.ster.nu)  waar ik mensen een plek bood om even tot zichzelf te komen, uit te rusten, of een feestelijk bij elkaar zijn met familie en vrienden.
Van eind september tot eind maart geef ik hier nu op de donderdag Awakening Your Light Body.

1 reactie op “Waar en wie?

  1. Wanneer zijn er weer open bijeenkomsten?
    Mijn groep die het boek De Hoeders van de Aarde een jaar lang hebben bestudeerd en besproken zijn zeker geinteresseerd.
    Met dank voor antwoord en hartelijke groet,
    Maarten Nederhorst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *