Voor wie?

Awakening Your Light Body is een cursus voor iedereen die open staat. Vaak geeft een bepaald verlangen aan of het iets voor jou is. Dit verlangen kunnen bepaalde vragen zijn, een gevoel of een intentie wat je wilt bereiken. Hieronder staan er enkelen genoemd, zonder compleet te willen zijn.

Het is handig als je ergens weet dat je je eigen werkelijkheid creëert, ook al weet je vaak niet hoe je het voor elkaar krijgt. Soms lijkt het verband oorzaak-gevolg tekort te schieten om dingen te kunnen verklaren. Je hebt het verlangen meer zicht te krijgen op hoe je je  eigen werkelijkheid creëert.

Je bent gevoelig voor sfeer en energie en wilt hier meer grip op hebben.

Je hebt het verlangen om meer je ziel te ervaren en/of vanuit je hart te gaan leven.

Je hebt ervaring met mediteren en wil hier nu een stap verder in maken.

Je wilt zaken vanuit een ander perspectief leren zien.

Je wilt meer zicht krijgen op de grote vragen van het leven, zoals waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe en wat kom ik hier doen op Aarde?

Je wilt meer heling voor je (fysiek) lichaam.

Natuurlijk is één reden genoeg, en hoef je niet alle intenties te hebben! Het beste kun je de online introductie meditatie bij Hanke -gratis- aanvragen; dan kun je kijken of het iets voor je is! 

2 reacties op “Voor wie?

 1. Hoi lieve Hanke,

  Als je een keer een introductie bijeenkomst organiseert, wil ik er erg graag bij zijn. Ik heb je website bekeken en ben al langer op zoek om meer te doen met mijn meditaties. Ik voel het verlangen om meer en meer te gaan leven vanuit mijn hart. Jou verhaal kwam vanuit de overvloed die ik op dit moment heel sterk ervaar en de mooie (soms ook moeilijke) dingen die mijn pad kruisen.

  Heel veel liefs en een leuke vakantie.
  (heel uniek met je vroegere gezin x)

  1. Hoi lieve Marjolein,

   Dank je wel voor je mooie reactie en getoonde interesse!
   Wat fijn dat het zo mooi aansluit bij je ervaring!
   Ik plan gauw een intoroduktiebijeenkomst en houd je op d3 hoogte.

   Fijne dag en tot gauw,

   Lieve groet, Hanke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *