De Cursus

Module 1De cursus Awakening Your bLight Body bestaat uit zes delen. Het is een heel gestructureerde cursus met de volgende onderwerpen:

1. Opbouwen van je basis van Kracht 
2. Het openen van je Hartcentrum 
3. Het activeren van je hogere energiecentra
4. De energielichamen op elkaar afstemmen
5. Je lichtlichaam activeren
6. Stralend worden

Je begint altijd bij deel 1: een basis van kracht opbouwen.

Elke deel bestaat uit 12 meditaties. Als je de cursus doet, worden de meditaties opgenomen, en ontvang je deze via de mail thuis. Op deze manier kun je de meditaties zo vaak doen als je wilt. Alles is in het  Nederlands. 

Van september 2023 tot en met maart 2024 start ik een nieuwe cursus Awakening Your Light Body. 
De meditaties worden op 12 donderdagen gegeven van 9.30 tot 16.30 uur in het buitengebied van Schalkwijk (gemeente Houten)  bij Ster in de Kersentuin. 
De data zijn: 28 september,  12 oktober, 2 november, 16 november, 30 november, 14 december, 11 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari, 7 maart, 22 maart. 
Tussen de middag is er een bijpassende lunch. 

De. kosten bedragen in totaal €1100,- voor de gehele cursus. Dit is inclusief de meditaties die je opgenomen mee naar huis krijgt en lunch, koffie/thee ed. Mocht je na twee delen (4 dagen) toch  besluiten te stoppen, dan kan dat en zijn de kosten 400,- . 
Voor degene die bekend zijn met Light Body en de cursus willen herhalen is er 40% korting; de cursus komt dan op 660,- voor het geheel en 120,- per deel van twee dagen. 

In twee donderdagen komt steeds een deel aan bod. De meditaties worden opgenomen, zodat je ze thuis kunt herhalen om te  oefenen. 

Geinterreseerd? Mail, app of bel me, dan stuur ik je een introductie meditatie, zodat je kunt bekijken of het iets voor je is! 

 

6 reacties op “De Cursus

 1. Hello, i would love to ask you if it’s possible to do course in english? If yes could you please send me upcoming dates? Thank you very much.

  Denisa

  1. Beste Nathalie,

   Ik kan je een introductie- meditatie sturen. Wellicht gaat er binnenkort een online groep van start!

   Hartelijke groet,
   Hanke Schoor

  1. Bonjour,

   Je n’ai pas des solutions puur suivre in Français.
   Excuze moi.

   May be in Belgium?

   With kind regards,
   Hanke Schoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *