Huidige stand van zaken

Op dit moment loopt er één cursus Awakening Your Light Body. De cursus omvat zes delen en we komen twee keer bij elkaar voor één deel. Op dit moment hebben we vier delen gehad, en naar verwachting ronden we de cursus van de zomer af.

Tijdens een bijeenkomst (van 13.30 tot 18.30 uur), geef ik zes meditaties en houden we twee keer pauze. De meditaties neem ik op, en deze krijg je via de mail toe gezonden, zodat je deze zelf thuis kunt herhalen. Tijdens de pauze is er bijpassend lekkers, door mijzelf bereid, want dat doe ik nu eenmaal graag.

De kosten voor de cursus bedragen 125,-/deel, inclusief alle opgenomen meditaties en de bijeenkomsten. Het is noodzakelijk om alle delen in de aangegeven volgorde te volgen.

Geinteresseerd? Laat het weten! Op dit moment heb ik -gratis- introductiebijeenkomst gepland op donderdagavond 2 april, zie bovenstaand bericht.

De nieuwe cursus gaat op 30 april van start en deel 1 vindt plaats op 30 april, 14 mei en 28 mei. We doen dan vier meditaties op een avond, met één keer pauze. Uiteraard zal er ook bijpassend lekkers bij zijn, en krijg je de opgenomen meditaties mee naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *